Aanbod

Quick Scan

65
  • 60 minuten bij u thuis
  • Mondeling advies
  • Gratis kleuradvies

Basis

350

All-In

Vanaf € 350
  • Alles van het basis pakket
  • Van één kamer tot een heel huis
  • Complete oplevering

Quick scan

Het gaat om één ruimte in je huis die ik onder de loep zal nemen. Per email kun je de “Quick Scan “ aanvragen.  Doe er vooral foto’s en/of plattegrond bij, zodat ik me van tevoren kan inleven. Na ontvangst van je aanvraag neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor het huisbezoek. We lopen samen door de ruimte en bespreken de knelpunten en ik geef vrijblijvend advies hoe het anders zou kunnen. Een kleuradvies hoort hier ook bij en is helemaal gratis. Zo help ik je om je eigen stijl te vinden en geïnspireerd raakt om verder te gaan.

Wil je gebruik maken van dit aanbod  of meer informatie?

Neem contact op

Genoemd bedrag is inclusief  BTW echter exclusief reiskosten á € 0,40 p/km.

Basis

Het gaat om één ruimte in je huis die ik onder de loep zal nemen. Per email kun je het pakket “Basis“ aanvragen. Doe er vooral foto’s en/of plattegrond bij, zodat ik me van tevoren kan inleven. Na ontvangst van je aanvraag neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor het huisbezoek. 

Stap 1  Oriënterend gesprek
In dit gesprek maken we kennis met elkaar en vertel ik je meer over mijn werkwijze.
Dan komen jouw wensen, leefgewoonten, eisen en voorkeuren voor de desbetreffende ruimte aan bod. We bekijken samen de woning zodat ik een goed beeld kan krijgen van de mogelijkheden van de ruimte(s). Als het nodig is meet ik de ruimte en meubels alvast op.

Stap 2   Voorstel indeling, stijl en kleur
Met behulp van een moodboard met sfeerimpressies, teksten en afbeeldingen wordt het voorstel zichtbaar gemaakt. Natuurlijk zullen ook 3D tekeningen niet ontbreken om het voorstel zo goed mogelijk te kunnen laten zien.  Een kleuradvies en lichtplan zijn ook onderdeel van dit pakket. Om je zo goed mogelijk te helpen voeg ik ook een lijst met meubels en accessoires toe en waar je die kan kopen. 

Stap 3
Ik kom het voorstel bij jou thuis presenteren. We bespreken samen nog de eventuele knelpunten en beantwoord alle vragen die je nog mocht hebben.

Wat Oog4stijl bijzonder maakt is dat je, ook als het project afgerond, altijd kan mailen of bellen voor advies. Ik ben pas tevreden als jij tevreden bent en je fijn voelt in je eigen huis.

Wil je gebruik maken van dit aanbod  of meer informatie?

Neem contact op

Genoemd bedrag is inclusief  BTW echter exclusief reiskosten á € 0,40 p/km.

All-In

Ik weet als geen ander dat woonwensen specifiek zijn en het soms lastig is om te creëren wat je voor ogen hebt. Ik sta voor je klaar om je daarbij te helpen. Mijn missie is de perfecte balans te vinden in jouw woonwensen. Ik luister, teken en ontwerp. Van één kamer tot een heel  huis, the sky is the limit. 

Buiten dat er een ontwerp wordt gemaakt, behoort ook de inkoop,  het inhuren van vakmensen, dus het managen van het hele project tot aan de complete oplevering in dit pakket. Met andere woorden volledige ontzorging voor jou als klant.

De prijs wordt hier bepaald door de omvang van de gewenste werkzaamheden

Wat Oog4stijl zo bijzonder maakt is mijn werkwijze en nazorg:  optie “All-In” van Oog4stijl  stopt niet wanneer ik het project heb opgeleverd. Ik begeleid en ondersteun tot het laatste kussentje op de bank ligt en wij samen  tevreden zijn.

Wil je gebruik maken van dit aanbod  of meer informatie?

Neem contact op