Portfolio

Before

After

Appartement Bezuidenhout Den Haag

Verkocht binnen 1 week na herstyling! En daarom zou iedere huizenverkoper professionele (her)styling serieus moeten overwegen...
 
Al 2 maanden stond dit appartement ingericht op een verhuursite als ook op de huizensite Fonda en trok nauwelijks tot geen kijkers... en nu binnen 1 week na de oplevering door Oog4stijl is het appartement verkocht inclusief de inrichting!
 
Dit appartement stond in het hogere segment aangeboden, voor verhuur of verkoop aan expats, maar het meubilair en de styling sprak niet aan bij de doelgroep. Zoals je kan zien op de voor-foto’s was de inrichting sober en sommige meubels te klein voor de ruimte. Het ontbrak er aan sfeer en warmte. Ook de verlichting was niet juist aangebracht.
 
Door het toevoegen van een kleed en meerdere tafeltjes hebben we de zithoek beter gegroepeerd en gezelliger gemaakt. Een booglamp zorgt voor de juiste verlichting. Als eyecatcher zijn twee enorme vloerlampen geplaatst.
 
De eethoek is vervangen door een grote tafel met goede verlichting erboven zodat je ook lekker aan de tafel kan werken. Door de zes stoelen is er genoeg ruimte voor eters.
 
Het kleine kamertje was niet ingedeeld. Zo kunnen potentiële huurders/kopers zich geen voorstelling van de ruimte maken. Door het bureautje uit de woonkamer hierin te plaatsen is de ruimte tot werkkamer benoemd.
 
De slaapkamer is gezelliger gemaakt door mooi bedlinnen, een schilderij en bedlampjes toe te voegen.
 
De badkamer is voorzien van houten accessoires, verschillende flesjes en kamerjassen.
 
Verder zijn er accessoires zoals o.a. kussens, bloemen en vaasjes gekocht en speciaal voor de foto’s groenten op het werkblad klaar gelegd en de eettafel gedekt. Zo ontstaat er een fijne, huiselijke sfeer, welke resulteerde in een snelle verkoop.
 
Oog4stijl feliciteert de nieuwe eigenaar met het prachtige resultaat! Ook de opdrachtgever en A&N vastgoed bedankt voor het vertrouwen in Oog4stijl en de samenwerking.

Before

After

Jachthuis Aardenhout

Aan de rand van een landgoed in Haarlem dichtbij bos, strand en centrum staat dit fantastische jachthuis, helemaal gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.
Wat doe je met dit object? Het huis stond al jaren leeg in de verkoop maar in deze prijsklasse is het niet eenvoudig om de juiste kopers aan te trekken.
Dus dan laten inrichten en stijlen door Oog4stijl, zodat het geschikt is voor verhuur aan toeristen via een verhuursite.
De eigenaren vonden het na de styling zo mooi geworden dat ze dachten dat het huis met deze inrichting het ook weer goed in de verkoop zou doen. Dus na het maken van nieuwe foto’s en het plaatsen op Funda was het even afwachten.  En jawel, binnen een haf jaar is het huis nu verkocht!
 
Het huis beschikt o.a. over een ruime living met eetruimte, 3 slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer. De tuin loopt rondom de woning en beschikt over verschillende terrassen waardoor er altijd een plaatsje in de zon is. Door de hoge ramen aan drie zijden is er een mooie lichtinval in de hele woon- eetkamer. Het huis was klaar, geheel gerenoveerd, het ontbrak alleen nog maar aan de inrichting en wat kleur en daar is de hulp van Oog4stijl ingeroepen.
 
Omdat er veel kunst in het huis zou komen te hangen, een persoonlijke touch van de eigenaren, is dat mijn leidraad voor het kleurenpalet geworden.
De keuken heeft een zacht blauwe kleur, en ik heb net zo lang gezocht totdat ik een identieke kleur eetkamerstoelen had gevonden. Dit geeft een bijzonder effect in combinatie met de ronde witte eettafel en de lamp Plenty Work, van het merk Zuiver.  Als accessoires heb ik wat Delftsblauwe voorwerpen op de randen bij het fornuis geplaatst. Een grote klok maakt het af. Hier geen raambekleding want er is geen inkijk en dus niet nodig.
 
In de woonkamer is het kleurenpalet warm oranje, koper en beige. Dit komt onder meer terug in de comfortabele bank met kussens, de sierflessen in het hoge raam en de kunst. 
De zithoek is rondom de potkachel gesitueerd. 
Boven de eetkamertafel hangt een moderne kroonluchter. Onder het kunstwerk met ledverlichting is een dressoir gezet ter bescherming van het kunstwerk. Het materiaal van het dressoir lijkt op geroest metaal en past daardoor weer in het kleurenschema. De vouwgordijnen voor de hoge ramen zorgen ervoor dat de prachtige lichtinval niet wordt weggenomen, terwijl het tegelijkertijd ook voor een gezellige sfeer zorgt.
 
Op de overloop is een werkplek gecreëerd.  De bureaulamp en de hanglamp in de nok zijn van koperkleurig metaal. Deze hang-draad-lamp is speciaal in mijn opdracht gemaakt door Hanny Geurts Door de in elkaar gedraaide koperdraden geeft deze lamp een fraai lichtpatroon in de nok als ze brandt. Bij het bureau een degelijke, cognackleurige, bureaustoel.
 
De kleine slaapkamers zijn identiek ingericht met grijze, witte en koperkleurige elementen. De bedden zijn 1-persoons maar naast elkaar gezet. Omdat dit in eerste instantie een verhuur object was heb ik hiervoor gekozen, zodat de bedden ook uit elkaar gezet kunnen worden.
 
De masterbedroom is voorzien van een ruime boxspring, met opbergruimte on der de matrassen, een strakke toilettafel en een ladekast waarop de televisie is geplaats. Hier zijn verduisterende rolgordijnen toegepast.
De lampen in alle slaapkamers zijn Vita, model Conia.
 
Dit is een luxe, comfortabel huis geworden. Misschien heeft dat de kopers ook overgehaald op uiteindelijk dit prachtige huis te kopen.
 
Oog4stijl wenst de kopers veel woongenot toe!