Portfolio

Before

After

Zolderappartement in Scheveningen

Verhuurt na de 1ste bezichtiging!
 
En daarom zou iedere huizenverhuurder professionele (her)styling serieus moeten overwegen………
 
Dit zolder appartement was eigenlijk een blanco canvas. Het bad, het toilet en de keuken waren al  geplaatst en alles zat strak in de lak. Eigenlijk was het appartement heel wit en daardoor een beetje saai.
 
Omdat het hoge puntdak en de zichtbare balken mij deden denken aan een loft, heb ik gekozen voor een stoere uitstraling met wat industriële invloeden. 
 
Voor de slaapkamer heb ik daarom een steigerhouten behang gekozen voor tegen de gevelmuur. Omdat de locatie vlak bij het Scheveningse strand ligt heb ik voor de slaapkamer een felle  turquoise kleur als accent tegen het wit genomen. Een hanglamp geïnspireerd op strandballen en houten jaloezieën maken het geheel  af. Omdat er geen vaste kasten in het appartement aanwezig waren, heb ik onder de schuine wand in de slaapkamer een kast laten bouwen, waarin o.a. de stofzuiger, wasmand en schoonmaakspullen opgeborgen kunnen worden.
 
In het eetgedeelte heb ik, vanwege de beperkte ruimte, een ronde tafel met vier kunststofstoelen geplaatst. Hierdoor ontstaat er genoeg ruimte rond de tafel om er omheen te kunnen lopen.
Verder heb ik voor koperen gekleurde accessoires gekozen, zoals de lampen, de vazen en het ladekastje. Vanaf de goede, stevige stoere bank heb je ook een fantastisch uitzicht.
 
Vanwege de schuine kanten heb ik het lange tv meubel laag gehouden, maar wel rekening gehouden met de mogelijkheid om spullen te kunnen opbergen.
 
Al met al is het uiteindelijke een licht, stoer en knus appartement geworden, wat je aan zee, zon en strand doet denken.
Waarschijnlijk vond de eerste bezoeker dat ook, want die heeft het appartement gelijk gehuurd.
 
Oog4stijl wenst de nieuwe huurder veel woongenot! 
Ook de opdrachtgever en A&N vastgoed bedankt voor het vertrouwen in Oog4stijl en de samenwerking.
 

 

Before

After

Etage appartement Scheveningen

Dit appartement was verouderd en moest worden verfrist en klaar gemaakt voor de verhuur
Al snel zag ik in deze mooie ruimte de mogelijkheden om wat kleur toe te passen. 
Ik heb voor de woonkamer  met eetgedeelte er gekozen voor oker, zwart en goud. Bij het eetgedeelte, waar het vrij donker was is de muur in een mooie okergouden kleur geverfd. Dit reflecteert het licht en geeft de ruimte een warme uitstraling.
 
In de woonkamer vallen de twee okergelen stoeltjes op. Samen met een bijzettafeltje is de ruimte in de erker een fijn zitplekje geworden.
 
De foto’s uit mijn eigen collectie heb ik voorzien van een geelfilter op glas laten afdrukken.
Ze hebben een mooie plek boven de bank gekregen.
De neutrale grijze bank staat op een mooi vintage kleed en geeft de ruimte rust.
De woonkamer is verder afgestijld met een werkplek en gouden en zwarte accessoires.
 
De slaapkamer is uitgevoerd met zwarte, grijze en oud roze tinten. 
Achter het bed is muurhoge fotobehang geplakt die de ruimte door de hoge bomen nog hoger doet lijken. Als verlichting heb ik gekozen voor de hanglamp Conia van Vita. Dit geeft een leuk speels lichteffect bij het branden. Een zware kast met een zee van bergruimte, en met leuke koperkleurige handgrepen maakt de ruimte af.
 
Verder is de badkamer voorzien van een nieuw badmeubel en doucheset 
 
Voor alle ramen zijn kunststof jaloezieën geplaatst om het licht mooi te filteren.
 
Het is een stijlvol appartement geworden, waar  naar volle tevredenheid wordt gewoond